‘Een duidelijke, lachwekkende en vrolijke voorstelling voor de hele familie’
Theaterparadijs
Jeugd

De kleine zeemeermin - de musical (4+)

Sita e.a.
Duur: 1 uur 15 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Vaar mee op swingende muziekgolven naar een kleurrijke onderwaterwereld in dit spetterende sprookje voor de hele familie. Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen, woont de kleine zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip en wordt ze op slag verliefd. Maar de gemene tovenares Fien heeft alles gezien en gehoord in haar glazen bol. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje…zal de kleine zeemeermin de prins ooit weer zien?

Sprookjesverkleedwedstrijd

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 24,50
2e rang € 21,50
3e rang € 17,50

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Regie: Bas Groenenberg
Producent: Van Hoorne Entertainment

Cast

Sita Vermeulen, Michael van Hoorne, Esther van Santen e.a.

Kaarten kaarten

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5