‘Spitzenberger en Arendzen excelleren in knetterende theaterdialoog’
Trouw

De liefde begraven

Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum/data afgelast. In tegenstelling tot eerder bericht over een eventuele verplaatsing is deze voorstelling definitief geannuleerd. Boekers hebben een voucher ontvangen. Lees meer

Wat nou als je met je ex de hond die jullie samen ooit hadden, moet begraven? In dit tragikomische liefdesverhaal met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen zien twee ex-geliefden elkaar noodgedwongen terug. De ontmoeting haalt niet alleen fijne herinneringen, maar ook frustraties en onbeantwoorde verlangens naar boven. Is de liefde tussen de twee wel echt voorbij? De liefde begraven is een pijnlijke, maar ook komische voorstelling over verwachtingen, onbegrip, irritaties en passie tussen twee ex-geliefden.

Peter de Baan

Het script en de regie van De liefde begraven is van toneel- en televisieregisseur Peter de Baan, bedenker en presentator van het populaire improvisatieprogramma De vloer op.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 32,00
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst en regie: Peter de Baan
  Producent: Hummelinck Stuurman Theaterbureau

  Cast

  Jeroen Spitzenberger, Hanne Arendzen

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5