De Misdaadpodcast Live DeLaMar
Specials

De Misdaadpodcast Live

Paul Vugts, Wouter Laumans en Corrie Gerritsma

Klaar voor een avond vol spanning en misdaad? Kom dan naar De Misdaadpodcast live in het theater! Hier duik je samen met Paul Vugts en Wouter Laumans in de verborgen wereld van de misdaadjournalistiek, onder leiding van Corrie Gerritsma. Hoe explodeerde het geweld in de onderwereld en werden piepjonge criminelen daarin meegesleept? Tijdens De Misdaadposcast Live delen Paul, Wouter en Corrie unieke inzichten en beelden delen om jou een kijkje achter de schermen bij de misdaadjournalistiek geven.

Speeldata en tickets

December 2024

Di 3 dec 20:00
v.a. € 22,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Di 3 dec 20:00
Koop tickets
1e rang 2e rang
€27,50 €22,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent: DPG Media

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.