De nieuwe lichting

Stichting NANOEK
Duur: 1 uur 10 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

Vanwege de coronamaatregelen is deze voorstelling op 7 maart afgelast. We onderzoeken de mogelijkheden voor het inhalen van deze voorstelling. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Vanwege het wegvallen van de afstudeervoorstellingen in seizoen 2019-2020 presenteert stichting NANOEK een muzikaal ‘gesamtkunstwerk’. Afstudeerders van verschillende muziektheater- en musicaltheateropleidingen in Nederland komen samen, om met virtuoze brutaliteit te laten zien wat ze in hun mars hebben. De afstudeerders tonen de diversiteit van het muziektheatergenre en zoeken de mogelijkheden en grenzen daarbinnen op. Samen met gastartiesten als Noortje Herlaar, Renée van Wegberg en Lucretia van der Vloot bezingen ze een theatrale toekomst waarin ‘later al lang is begonnen’. Een heerlijke muzikale avond, vol talenten van De nieuwe lichting!

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 19,50
2e rang € 15,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Initiatiefnemers: Dominique de Bont (winnaar Musical Award voor aanstormend talent 2020) en Sterre Verschoor (Annie de musical)
  Regie: Anouk Beugels
  Muzikaal leider: Jeroen Sleyfer
  Choreografie: Daan Wijnands en Lucas Schilperoort
  Vocale coaching: Jack Breikers, Ivar Costenoble en Marco Hoving
  Uitvoerend producent: Daniëlle Kersten

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5