Afgelopen

De nieuwe lichting

Stichting NANOEK
Duur: 1 uur 10 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Vanwege de coronamaatregelen is deze voorstelling op 7 maart afgelast en verplaatst naar 13 oktober 2021. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Vanwege het wegvallen van de afstudeervoorstellingen in seizoen 2019-2020 presenteert stichting NANOEK een muzikaal ‘gesamtkunstwerk’. Afstudeerders van verschillende muziektheater- en musicaltheateropleidingen in Nederland komen samen, om met virtuoze brutaliteit te laten zien wat ze in hun mars hebben. De afstudeerders tonen de diversiteit van het muziektheatergenre en zoeken de mogelijkheden en grenzen daarbinnen op. Samen met gastartiesten Renée van Wegberg, Lucretia van der Vloot, Sanne den Besten, Wart Kamps en Job Greuter bezingen ze een theatrale toekomst waarin ‘later al lang is begonnen’. Een heerlijke muzikale avond, vol talenten van De nieuwe lichting!

Deze voorstelling stond op 13 oktober in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 19,50
2e rang € 17,50
3e rang € 15,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Initiatiefnemers: Dominique de Bont (winnaar Musical Award voor aanstormend talent 2020) en Sterre Verschoor (Annie de musical)
  Regie: Anouk Beugels
  Muzikaal leider: Jeroen Sleyfer
  Choreografie: Daan Wijnands en Lucas Schilperoort
  Vocale coaching: Jack Breikers, Ivar Costenoble en Marco Hoving
  Uitvoerend producent: Daniëlle Kersten

  Cast

  Michael Muyderman, Iris Bakker, Nicole van Beest, Jimi Hendrikse, Noortje van Eijl, Bas van Rijswijk, Quinten de Smedt, Sammy Uivel, Niels Gordijn, Lindy Zimmer, Merel Kappenburg, Melissa Lodder, Judith Boesen, Sterre Verschoor, Dominique de Bont

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5