De ongeplukte zusters van Almere County

Plien van Bennekom, Ilse Warringa e.a.
Mary Dresselhuys zaal

Voortbordurend op het werk van Jane Austen schreef Ilse Warringa deze hilarische muzikale komedie, vertolkt door haarzelf, Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Bart Rijnink en Wart Kamps! In De ongeplukte zusters van Almere County keren we twee eeuwen terug in de tijd en volgen we drie zussen en hun moeder in hun verlangen naar liefde, hartstocht en begeerte. Maar strookt dit wel met de tijd van nu? Kan er nog wel ouderwets gehunkerd, veroverd en versierd worden? Wachten de zussen af tot ze ‘geplukt’ worden door Mister Darcy of nemen ze het heft in eigen handen? Dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens. De ongeplukte zusters van Almere County zal de geschiedenis in gaan als de verrukkelijkste muzikale komedie van dit theaterseizoen!

Audiodescriptie zondag 12 november

Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in DeLaMar. Daarom is er op zondag 12 november om 14.00 uur een uitvoering van De ongeplukte zusters van Almere County die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking. Meer informatie

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Gouden rang € 46,50
1e rang € 41,50
2e rang € 36,00
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Ilse Warringa
  Muziek: Bart Rijnink
  Regie: Timothy de Gilde
  Choreografie: Daan Wijnands
  Decor- en kostuumontwerp: Dieuweke van Reij
  Lichtontwerp: Tim van ’t Hof
  Fotografie: Mark Engelen en concept: Studio Room
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.