‘Black Mirror meets Monty Python’
Theaterkrant

De Speld theater

De meest betrouwbare voorstelling ooit
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Het satirische nieuwsplatform De Speld doet al 15 jaar verslag van wat er in de wereld is gebeurd. Hoog tijd om in De Speld theater uit te breiden naar wat ons de komende decennia nog te wachten staat! Maar omdat de toekomst op de hak nemen toch vrij lastig is, heeft De Speld voor het script van de voorstelling de hulp ingeroepen van een state of the art computeralgoritme. Het antwoord op de aloude theatervraag ‘to be or not to be’ heeft de computer in ieder geval al berekend: het is to be. De Speld theater staat garant voor een confettikanon aan satirische scenes, dilemma’s waarvan je niet eens wist dat ze bestonden en hilarische nieuwsflitsen. De ontdekking van de zwaartekracht is slechts een incident vergeleken met de onthullingen in deze show...

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Naar een idee van: Jochem van den Berg
  Tekst: Het schrijversteam van De Speld onder leiding van Jochem van den Berg, Vera van Zelm, Daan Windhorst en Lucas de Waard
  Regie: Leopold Witte
  Producent: Bos Theaterproducties

  Cast

  Anne Lamsvelt, Xander van Vledder, Alex Hendrickx, Linde van den Heuvel

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5