De Theater Pubquiz (1)
Specials

De Theater Pubquiz

Voor alle theater- en pubquiz liefhebbers

De eerstvolgende Pubquiz zal in het najaar gehouden worden. Houd deze pagina in de gaten of schrijf je in en wordt als eerste op de hoogte gehouden wanneer de ticketverkoop van de volgende Pubquiz van start gaat.

In de pubquiz staan er rondes trivia, muzikale opdrachten en intrigerende feiten op het programma. De avond wordt gepresenteerd door acteur Abel Leemans en de quiz komt uit handen van Jonathan Elbers (filmregisseur) en Nina Lahocsinszky (artistiek coördinator de Amsterdamse jeugdtheaterschool). Natuurlijk zijn er ook weer allerlei prijzen te winnen. Schrijf je in als team van minimaal 2 en maximaal 5 personen en laat die hersens kraken!

Als eerste op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties.  We brengen je als eerste op de hoogte wanneer de ticketverkoop van een volgende Pubquiz van start gaat. 

Per teamlid
€4,00

Voor elk teamlid dient een ticket gekocht te worden, een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 5 personen. Voor de pubquiz is het niet mogelijk om met de Podiumpas te boeken. 

Zaal Café DeLaMar
Duur 2 uur incl. pauze
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.