De Theater Pubquiz (1)
Specials

De Theater Pubquiz: musical-editie

Voor alle theater- en pubquiz liefhebbers

Na twee hele gezellige avonden is De Theater Pubquiz terug met een musical-editie! Zoals altijd staan er weer rondes trivia, muzikale opdrachten en intrigerende feiten op het programma, maar nu staan deze rondes volledig in het teken van musicals van vroeger en nu. De avond wordt gepresenteerd door acteur Abel Leemans en de quiz komt uit handen van Jonathan Elbers (filmregisseur) en Nina Lahocsinszky (artistiek coördinator de Amsterdamse jeugdtheaterschool). Natuurlijk zijn er ook weer allerlei prijzen te winnen, waaronder een gesigneerd musicalcadeau en de fameuze DeLaMar-sokken. Schrijf je in als team van minimaal 2 en maximaal 5 personen en laat die hersens kraken!

Als eerste op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties.  We brengen je als eerste op de hoogte wanneer de ticketverkoop van een volgende Pubquiz van start gaat. 

Speeldata en tickets

April 2024

Di 16 apr 20:00

Uitverkocht
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Di 16 apr 20:00
Uitverkocht
Per teamlid
€4,00

Voor elk teamlid dient een ticket gekocht te worden, een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 5 personen. Voor de pubquiz is het niet mogelijk om met de Podiumpas te boeken. 

Zaal Café DeLaMar
Duur 2 uur incl. pauze
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.