De tour van ’80

Een avond met Joop Zoetemelk
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 25 mei 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

 

Veertig jaar na zijn legendarische overwinning in de Ronde van Frankrijk brengen artiesten met een groot wielerhart een ode aan Joop Zoetemelk. Aan de hand van muziek, toneel, beeldende proza, fijnzinnige poëzie en theatrale interviews kijken zij terug op de gouden tijden van het Nederlandse wielrennen. Deze kopgroep van artiesten bestaat o.a. uit Wilfried de Jong, Mart Smeets, Eric Corton, Bert Wagendorp, Blaudzun, JW Roy en de band Ocobar. Natuurlijk is Joop Zoetemelk zelf ook aanwezig om zijn beroemde gele trui te laten zien, in het gezelschap van Raleigh-ploegmakkers als Leo van Vliet, Henk Lubberding en Johan van der Velde. Een avond vol beroemde wielerverdetten, verbluffende wielercinema en demarrerende verrassingen!

Speeldata en kaarten
 • mei 2021
  di 25 mei 20.00 uur
  v.a. € 34,50
 
Prijzen
1e rang € 47,50
2e rang € 42,50
3e rang € 34,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Antoine Uitdehaag
  Producent: Soulmetropool

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5