‘Het acteerwerk is formidabel’
NRC Handelsblad
Laatste kans

De verleiders female

Susan Visser, Jelka van Houten e.a.
Duur: 2 uur
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Dunya Khayame treden in de voetsporen van hun mannelijke collega’s van De verleiders (Pierre Bokma, Victor Löw e.a.) om de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen aan de kaak te stellen. Brandende kwesties als one size fits men, de maatschappelijke rolverdeling, het glazen plafond en #MeToo komen allemaal aan bod. Afgewisseld door keiharde feiten die definitief aantonen dat we in een aartsconservatief land leven, ook al denken we van niet. Dit alles volgens het bekende verleiders-concept: een mix van stand-up, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen, waarbij de vrouw zelf er ook niet zonder kleerscheuren vanaf komt. Energiek, kritisch en vilein.

Laatste kans

Wegens succes komen De verleiders female terug naar DeLaMar Theater van 3 t/m 5 maart. Dit zijn de allerlaatste voorstellingen. Mis het niet, boek snel je kaarten!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 34,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Tom de Ket
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5