De vloer op

De theaterversie van het populaire tv-programma
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Vanwege de coronamaatregelen is deze voorstelling definitief geannuleerd. Boekers hebben via mail bericht gehad. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Al jaren is De vloer op een grote hit. In dit televisieprogramma van omroep Human legt regisseur Peter de Baan een groep getalenteerde acteurs allerlei improvisatieopdrachten voor, gebaseerd op actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s. Zonder enige voorkennis of voorbereiding werken de acteurs de improvisaties samen uit, wat vaak leidt tot ontzettend grappige, ontroerende, herkenbare of confronterende scènes. In de theaterversie van De vloer op zal Peter de Baan naast de gebruikelijke improvisatieopdrachten ook ingaan op het vak van acteur. Wat bezielt mensen om dit beroep te kiezen? En hoe onthouden acteurs al die lappen tekst? Kortom: een avond vol boeiende improvisaties, aangevuld met een bijzonder kijkje in de acteerwereld.

De acteurs

De groep acteurs in De vloer op wisselt per voorstelling. Zo doen o.a. Anna Raadsveld, Fabian Jansen, Sophie van Winden, Thomas Cammaert, Stefan de Walle, Saskia Temmink, Vincent Croiset, Eva van der Gucht, Guido Spek, Oda Spelbos, Marie Louise Stheins en Sieger Sloot mee.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regisseur: Peter de Baan
  Foto: Anna van Kooy
  Producent: Hummelinck Stuurman

  Veilig naar het theater

  Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling De vloer op de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5