Specials

De vrouwenhart show

Dr. Janneke Wittekoek
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een interactief theatercollege met dr. Janneke Wittekoek, cardioloog en oprichter van HeartLife Klinieken. In dit ‘open spreekuur’ vertelt zij haar bezoekers alles over het vrouwenhart en reikt ze tools aan voor een gezonde levensstijl. Hoe herken je bijvoorbeeld hartproblemen? Kies je voor pillen of voor paprika’s? En waarom is het vrouwenhart zo anders dan het mannenhart? In De vrouwenhart show bespreekt dr. Janneke deze en andere vragen over cholesterol, stress, slaap en voeding op een laagdrempelige manier. Ook kun je haar gedurende de show vragen stellen via je smartphone. Een unieke en vernieuwende voorstelling, waarin de spreekkamer naar het theater wordt gebracht!

Dress red day

De eerste Vrouwenhart show vindt plaats op Dress Red Day (29 september), de dag waarop de Hartstichting alle vrouwen in Nederland oproept om rood te dragen en zo aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten. Het zou natuurlijk mooi zijn om een zaal vol bezoekers in rode kleding te zien! Hiernaast krijgen de bezoekers van deze show op deze dag ook een mooie goodiebag mee naar huis. 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 22,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: HeartLife Klinieken

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5