Jeugd

DeLaMar peuterfestijn (2+)

Peppa Pig, Woezel & Pip, Dora & Diego
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een unieke combinatie van muzikale theatershows, vrolijke meet & greets en gezellige activiteiten voor peuters én hun (groot)ouders. Bij het DeLaMar peuterfestijn komen de leukste tv-figuren langs! Zo geeft Peppa Pig een theatervoorstelling over een groot verrassingsfeest, is er een mini-show van Woezel & Pip en mag je op de foto met figuren als Dora & Diego. Ook kan er lekker gespeeld worden bij het kleurterras en de boerderij-experience. Kortom: een onvergetelijke belevenis voor jong…en stiekem ook voor oud! 

Programma:

  • Aanvang ochtendprogramma: 09.30 uur
  • Aanvang middagprogramma: 13.30 uur

Het gehele programma duurt ongeveer 3 uur. De hoofdvoorstelling Peppa Pig duurt een uur en is te zien om 10.30 uur (ochtend) en om 14.30 uur (middag). De minishows Woezel & Pip én Fien & Teun starten om 09.45 en 11.45 uur (ochtend) en 13.45 en 15.45 uur (middag). 

Let op:
 de kassa van DeLaMar Theater gaat deze dagen open om 08.30 uur. 

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Alle rangen € 23,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Regie: Mark Haayema (Peppa Pig)
Producent: Van Hoorne Entertainment

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5