Open dag DeLaMar West

Zaterdag 29 januari
DeLaMar West (Amsterdam West)

DeLaMar West is een gloednieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Tijdens het Nationaal Theaterweekend 2022 ben je van harte welkom eens een kijkje binnen te komen nemen. Houd de website in de gaten voor het definitieve programma.

De open dag is van 10.00 - 13.00 uur. 

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

We willen dat je met een gerust gevoel kaarten kan boeken voor voorstellingen in ons theater. Daarom hanteren we een soepel restitutiebeleid zolang er coronamaatregelen gelden; dit betekent dat je tot aan de voorstelling je volledige aankoopbedrag kan terugvragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

Deze open dag is gratis toegankelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs. 

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne3

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5