Denise Jannah en Atzko Kohashi

Lost & found
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De Surinaams-Utrechtse zangeres Denise Jannah en de Japans-Amerikaanse pianiste Atzko Kohashi bundelen hun krachten in dit intieme jazzconcert. Als bezoeker ben je getuige van de intense en pure chemie tussen deze twee topmusici, die volledig opgaan in hun grootste passie: muziek. Denise en Atzko brachten in 2017 hun vinyl album Lost & found uit, dat zowel nationaal als internationaal warm werd ontvangen. Tijdens het gelijknamige jazzconcert brengen de ‘ladies of jazz’ een prachtige selectie van dit album ten gehore, aangevuld met een geheel nieuw jazzy repertoire. Zowel intens en verstild als luchtig en speels: deze prachtige muziek staat garant voor een avondje optimaal genieten.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5