‘IJzersterke dialogen, aangrijpende duetten en een vleugje humor’
AD

Diana & Zonen

Een koninklijke musical
Duur: 2 uur 40 minuten incl. pauze
Wim Sonneveld zaal

Diana & Zonen komt terug van 15 t/m 20 maart. Boekers van eerder afgelaste voorstellingen zijn hierover op 17 januari per mail geïnformeerd. Lees meer

Een prins, verliefd en opgejaagd. Een troonopvolger, gevangen in zijn toekomst. En een moeder, vechtend voor het geluk van haar kinderen. In Diana & Zonen moeten ze een keuze maken tussen passie en plicht. De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee? Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

Dinsdag, woensdag, donderdag *

 1e rang  2e rang  3e rang
 €63,00  €52,00  €38,00

Vrijdag en zondagavond *

 1e rang  2e rang  3e rang
 €65,00  €54,00  €38,00

Zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag *

 1e rang  2e rang  3e rang
 €71,00  €60,00  €42,00

Gouden rang
Boek voor €10,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal. 

* Kerst / Oud & Nieuw
Voor de periode van 24 december tot en met 31 december geldt een toeslag van €5 op bovenstaande kaartprijzen.

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Script: Dick van den Heuvel
  Liedteksten: André Breedland
  Muziek: Jeroen Sleyfer & Sophie Veldhuizen
  Muzikaal leider: Marco Hoving
  Regie: Frank van Laecke
  Choreografie: Pim Veulings
  Producent: Medialane i.s.m. Theateralliantie

  Met dank aan:

       

  Coronatoegangsbewijs

  Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

  We willen dat je met een gerust gevoel kaarten kan boeken voor voorstellingen in ons theater. Daarom hanteren we een soepel restitutiebeleid zolang er coronamaatregelen gelden; dit betekent dat je tot aan de voorstelling je volledige aankoopbedrag kan terugvragen.

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne3

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5