Dijkhoff & Segers DeLaMar
Specials

Dijkhoff & Segers

Klaas Dijkhoff, Gert-Jan Segers e.a.

Oud-politici Klaas Dijkhoff en Gert-Jan Segers brengen de geheimen van het Binnenhof naar DeLaMar… Samen met een bijzondere, prominente politieke gast ontrafelen ze deze chaotische tijden. Wat gebeurt er op de achtergrond? Wie staan bekend als goede onderhandelaars? Wat staat er niét in de krantenanalyse maar viel Dijkhoff & Segers wel op? Net zoals in de populaire podcast Dijkhoff & Segers houden de oud-politici politieke ontwikkelingen tegen het licht en vertellen ze persoonlijke anekdotes over hun tijd in de politiek. Live in het theater met alle ruimte voor jouw vragen!

Speeldata en tickets

Oktober 2024

Za 5 okt 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Za 5 okt 20:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€34,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Dijkhoff & Segers is een podcast van Dag en Nacht Media voor Podimo.

Producent:

Ministry of Entertainment

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.