Dochters van Nino

Een muzikale tijdreis
Wim Sonneveld zaal

Catchy popsongs, traditionele muziek, spannende beelden en aangrijpende vertellingen wisselen elkaar af in deze muzikale tijdreis geïnspireerd op de gebeurtenissen in de roman Het achtste leven (voor Brilka). In Dochters van Nino, vernoemd naar de vrouwelijke beschermheilige van Georgië, eist een vrouwelijke cast met onder andere singer-songwriter Démira de microfoon op. Aan de hand van verhalen, live muziek en spoken word vertellen ze wat de gewelddadige geschiedenis van Oost-Europa voor hen betekent heeft. Dochters van Nino is een verrassende en ontroerende theateravond over het enorme vermogen van vrouwen om generaties lang liefde, hoop en gemeenschapszin door te geven.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over Démira

  Démira is zangeres, songwriter en producer. Begonnen als gitarist, herdefinieerde ze haar eigen geluid na neurologische problemen veroorzaakt door een tumor. Het produceren van muziek werd voor haar een nieuwe vorm van catharsis en al snel tekende ze bij Electric Lady Studios in New York. Démira werkt als autonoom muzikant en brengt al sinds haar 14e muziek uit als onafhankelijk artiest. Ze speelde shows op festivals en clubs in New York, Denemarken, Nederland, Malta, Zweden en Duitsland.

  Creatives

  Tekst: Vera Morina, Koen Verheijden e.a.
  Regie Mette Bouhuijs (eindregie), Koen Verheijden, Seppe Salomé
  Muziek Démira, Seppe Salomé e.a.
  Cast: Démira Jansen, Eeke Boonstra e.a.
  Producent: Theater Oostpool

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.