‘Een feest voor jong en oud’
Musicalworld

Dolfje Weerwolfje (6+)

Naar de boeken van Paul van Loon
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel, gewoon? Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, groeien er twee punt-oren op zijn hoofd en krijgt hij een witte staart… Dolfje is een weerwolf, en dat zet zijn hele leven op zijn kop! Want hoe zullen zijn ouders en zijn broer Timmie reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt? Dolfje Weerwolfje is een spannende musical voor het hele gezin, gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50
3e rang € 15,00

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Regie: Jasper Verheugd
  Producent: Rick Engelkes Theater Producties

  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5