Drew Lynch

Speech therapy
Zaal: Mary Dresselhuys zaal
English description

Comedian Drew Lynch veroverde de harten van Amerika met zijn veelgeprezen optredens tijdens seizoen 10 van America’s Got Talent, waar hij uiteindelijk tweede werd. Drew is door een sportongeluk gaan stotteren, en tijdens zijn kennismaking met de juryleden vertelde hij dat hij zich verantwoordelijk voelt om anderen te laten zien dat je iets negatiefs kunt omzetten in iets positiefs. Sinds America’s got talent is Drew te zien geweest in de comedyserie Maron, de talkshow Conan en vergaarde hij meer dan twee miljoen abonnees op YouTube. Nu komt Drew voor het eerst naar Nederland met Speech therapy; een even hilarische als inspirerende show!

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 29,95
Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Producent: Greenhouse talent

  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5