Afgelopen

Edsilia Rombley

In balans
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
Wim Sonneveld zaal

Deze voorstelling stond op 28 jan in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Zangeres Edsilia Rombley viert haar 25-jarige jubileum met een gloednieuwe show! In die 25 jaar heeft ze een hoop meegemaakt; van haar concerten met de Ladies of Soul tot haar deelnames en zelfs presentatieklus tijdens het Songfestival. Tijdens In balans zingt Edsilia prachtige nummers uit haar inmiddels lange loopbaan en deelt ze een aantal nieuwe liedjes met haar publiek. Soul, pop, jazz, R&B, up tempo en ballads; Edsilia zingt het allemaal even makkelijk. Samen met haar all-female band zorgt ze voor een intieme avond uit, vol heerlijke muziek, persoonlijke anekdotes en een flinke dosis humor.

Speeldata en tickets
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 40,00
2e rang € 37,00
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.