Een goed jaar

Theatergroep Suburbia
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen is deze voorstelling op de oorspronkelijke data 21 en 22 oktober afgelast. We onderzoeken de mogelijkheden voor het inhalen van deze voorstelling. Boekers hebben een voucher ontvangen. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Elk gezin is verbonden door liefde, verwachtingen, teleurstellingen en afhankelijkheid. Zo ook het gezin Mortier. Na de nodige tegenslagen breekt voor hen eindelijk een goed jaar aan. Hun dochter is genezen verklaard en slaat net als de zoon haar vleugels uit. Hoopvol begint iedereen na te denken over de toekomst. Over eindelijk weer je eigen leven leiden, en tegelijkertijd de sterke familieband te blijven voelen. Eind goed, al goed. Maar dan neemt de moeder onverwachts een ingrijpende beslissing. Is deze keuze voor haarzelf een keuze tegen haar gezin? Een goed jaar is een tragikomisch toneelstuk waarbij je als bezoeker niets anders kan dan verknocht raken aan de familie Mortier; een warmbloedig en hecht gezin in zwaar weer.

Echte familie

Extra bijzonder aan dit stuk is dat de rollen van de vader en kinderen gespeeld worden door topacteur Paul R. Kooij en zijn échte zoon en dochter, die zijn afgestudeerd aan de Toneelschool in Arnhem. Veelgeprezen actrice Anneke Blok maakt de cast compleet.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Peer Wittenbols
  Regie: Rob Ligthert
  Producent: Theaterbureau De Mannen

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5