‘De vier acteurs zingen zich een weg naar je hart’
De Telegraaf

Een leven samen

Doris Baaten, Alfred van den Heuvel e.a.
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 14 en 15 januari 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Een intieme en liefdevolle musical, gemaakt in een tijd die wel wat intimiteit en liefde kan gebruiken. In Een leven samen maken we kennis met Ina en Julius. Ze zijn een jaar of 70 en wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Vroeger zijn ze als een blok voor elkaar gevallen, maar omdat ze te verschillend waren gingen ze ieder hun eigen weg. Toch bleef het verlangen naar elkaar bestaan. Nu herinneren ze hun leven samen niet meer zo goed. Iedere morgen ontmoeten ze elkaar weer voor het eerst en delen ze hoogte- en dieptepunten uit hun levens. Maken ze ruzie. Hebben ze eindeloze gesprekken en hoogoplopende discussies. Worden ze verliefd. En iedere avond nemen ze afscheid en vergeten ze elkaar. Om de dag erna opnieuw verliefd te worden.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 26,50
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Allard Blom
  Regie: Martin Michel
  Muziek: Ad van Dijk
  Producent: De Theater BV

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5