Een man een man

Pierre Bokma, Peter Blok en Jennifer Welts
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Wegens succes terug in DeLaMar Theater: Een man een man. Een ijzersterke komedie van Kees Prins en Roel Bloemen over twee mannen, een tafel, een serveerster en over dingen niet groter maken dan dat ze zijn. Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de wc ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees (Pierre Bokma en Peter Blok) heet en op een avond uit eten gaat om jullie oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de wc ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft...

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 14 februari 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Kees Prins en Roel Bloemen
  Regie: Kees Prins
  Producent: Hummelinck Stuurman Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5