‘Strak en inventief geschreven en vakkundig en scherp gespeeld’
Trouw
Toneel

Een man een man

Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en over dingen niet groter maken dan dat ze zijn. Het toneelstuk Een man een man gaat over de vraag: 'is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging?'. Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft...

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Kees Prins en Roel Bloemen
Regie: Gijs Scholten van Aschat
Producent: Hummelinck Stuurman Theaterbureau

Cast

Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke

kaarten

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5