Eiffel DeLaMar 2
Musical

Eiffel

Soraya Gerrits, Ad Knippels, Dennis Willekens e.a.

De makers van Checkpoint Charlie zijn terug met een indrukwekkende nieuwe Nederlandse musical! In Eiffel ziet Claire, dochter van de bekende ontwerper Gustave Eiffel, de droom van haar vader vorm krijgen in Parijs. Na het bouwen van het onzichtbare geraamte van het Vrijheidsbeeld, wil Gustave iets maken waardoor de wereld hem écht zal zien. Maar met zijn blik op de top gericht en zichzelf begravend in het werk, lijkt Gustave blind te zijn voor alle offers die Claire brengt. Zij is bang dat ze na de dood van haar moeder nu ook haar vader verliest. Als ook Claire’s verloofde Adolphe haar voor een onmogelijke keuze stelt, is de vraag hoeveel Claire kan buigen voordat ze breekt…

Speeldata en tickets

Februari 2025

Wo 5 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 6 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€37,50 €31,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Creatives

Tekst:

Max Roijé

Muziek:

Helmer Kant

Regie:

Fons van Rongen

Decorontwerp:

Eric van der Palen

Kostuumontwerp:

Sanne Oostervink

Lichtontwerp:

Wannes van der Veer

Geluidsontwerp:

Bas Paree

Producent:

Goedemorgen Theaterproducties

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 40 min. zonder pauze

Ontmoet de cast

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.