En de laatste doet het licht uit

René van Kooten, William Spaaij, Vajèn van den Bosch e.a.
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Het is donderdag 12 maart 2020. In de theaters door het land zijn de decors opgebouwd voor de voorstellingen van die avond. De technici hebben de lampen ingehangen en de artiesten bereiden zich voor. Dan is er plotseling een bericht uit Den Haag. De theaters gaan dicht; nu meteen. Er mag niet meer gespeeld worden. Wanneer dat wel weer kan, is niet duidelijk. Maar om nou meteen alles in te pakken en naar huis te gaan… En de laatste doet het licht uit is een reconstructie van die bewuste dag en avond, geschreven door Dick van den Heuvel (Was getekend, Annie M.G. Schmidt e.a.) en gespeeld door René van Kooten, William Spaaij, Vajèn van den Bosch, David van den Tempel en Robin van den Heuvel. Een tragisch, hilarisch, aangrijpend en ontroerend toneelstuk, speciaal gemaakt voor deze bijzondere tijd. Want we gaan nog niet naar huis, nog lange niet!

Genre: toneel

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 30 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Inclusief drankje
Bovenstaande prijs is inclusief een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  René van Kooten, William Spaaij, Vajèn van den Bosch, David van den Tempel, Robin van den Heuvel

  Creatives

  Tekst: Dick van den Heuvel
  Regie: Dick van den Heuvel
  Producent: Homemade Productions met steun van het Amsterdams Fonds voor de Kunst

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch, een heerlijk diner of een borrelarrangement in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5