Toneel

Enkele reis

Bram van der Vlugt, Trudy Labij, Wieteke van Dort e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een thrillerkomedie over mensen die de regie over hun leven willen houden. Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie en willen een aftakelingsproces koste wat het kost voorkomen. Ze schakelen een sinistere man in om ze te helpen bij hun laatste wens, maar zodra hij arriveert gebeuren er allerlei vreemde dingen. Het leven blijkt maar weer anders dan gedacht en tot het einde toe onvoorspelbaar. Deze intrigerende voorstelling is een must-see voor liefhebbers van Britse detectives.

Lex Passchier

Enkele reis is geschreven door Lex Passchier, de man achter de scripts van o.a. Moordvrouw, De 12 van Oldenheim en zijn eigen Thriller Theater-voorstellingen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 32,00
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Lex Passchier
  Regie: Bruun Kuijt
  Producent: Hummelinck Stuurman Theaterbureau

  Cast

  Bram van der Vlugt, Trudy Labij, Wieteke van Dort en Florence Vos Weeda

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5