Familie Wolf komt hier wonen (6+)

Een ontregelende parabel
DeLaMar West (Amsterdam West)

Op jacht naar een nieuw leefgebied belanden broer en zus Wolf per ongeluk op de speelvloer van een theater. Een kudde publiek, die maar niet aan de kant wil gaan, staart de twee aan. Waar broer Freki als een echte Wolf het liefst over gaat tot de aanval, is Geri juist nieuwsgierig en begint ze steeds brutaler aan te pappen met de mensenkudde. Geri raakt steeds meer vervreemd van haar broer. Betekent dit het einde van hun hechte familieband? Familie Wolf komt hier wonen begint als een klassieke natuurdocumentaire, maar ontspoort in een hilarische confrontatie tussen de wolven en het publiek. Een interactieve en filosofische familievoorstelling, waardoor je ontdekt dat je zelf ook niet zo gewoon bent als je dacht!

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 16,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Ottolien Boeschoten, Gerold Guthman, Peter Drost (stem)

  Creatives

  Tekst: Tom Sijtsma
  Regie: Bram de Goeij
  Producent: STIP theaterproducties in coproductie met Boeschoten & Guthman

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5