Afgelopen

Fatu

Howard Komproe, Nabil Aoulad Ayad en Rayen Panday
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 19 september in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Hét stand-up comedyprogramma van het Bijlmer Parktheater komt voor het eerst naar DeLaMar Theater! Al 12,5 jaar lang ontvangt vaste MC en host Jeffrey Spalburg tijdens Fatu drie collega-comedians, die ieder op hun eigen, hilarische wijze een blik op de actualiteit werpen. De voorstelling in DeLaMar Theater is een speciale late night editie en heeft daarom een speciale line-up: topcomedians Howard Komproe, Nabil Aoulad Ayad en Rayen Panday zullen hun opwachting maken. Natuurlijk is ook DJ Phantom van de partij voor een potje lekkere beats. De ideale afsluiter van je avond dus, of misschien juist het begin…

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 21,50
2e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Howard Komproe

  Comedian, presentator en acteur Howard Komproe is zijn carrière gestart bij de Comedytrain. Komproe is bekend van onder andere zijn soloshows in diverse Nederlandse theaters, de Lulverhalen (tegenhanger van de Vaginamonologen) en de Carribean Combo in Ahoy. Tegenwoordig is hij veelal bezig met zijn online serie Komproeven en de gelijknamige column in het NRC, waarin hij traditionele gerechten vergelijkt met de ‘kant en klaar variant’.

  Nabil Aoulad Ayad

  De acterende, beatboxende, pianospelende cabaretier Nabil (Aoulad Ayad) speelde als acteur in verschillende series zoals Onderweg naar morgen en De Co-assistent. In 2015 schreef hij zichzelf in voor het Leids Cabaretfestival. De jury roemt Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten in goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.

  Rayen Panday

  Na het winnen van de Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival is Rayen Panday actief als stand-up comedian en cabaretier. Na diverse solovoorstellingen kreeg hij zijn eigen Netflix-special in Comedians of the World. Naast zijn theatervoorstellingen is hij tevens bekend van zijn vele optredens in tv-programma’s en op festivals als Lowlands en Paaspop. Sinds 2016 is hij lid van de Comedytrain.

  creatives

  Producent: Bijlmer Parktheater

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5