Fifty-ish

Een tragikomedie over vier vrienden van 50+
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Ali Léon Çifteci, Dennis Rudge, Michel Sorbach en Bart Oomen zijn vier vrienden van 50+. Ze kennen elkaar nog van de Amsterdamse Theaterschool en hebben sindsdien hun sporen in het acteervak verdiend, maar het leven lijkt aan hen voorbij te razen. Ze voelen zich overbodig geworden, terwijl ze nog lang niet uitgeblust zijn. In Fifty-ish proberen ze aan de hand van scènes, liedjes, rapnummers en dansjes de balans op te maken en hun bestaansrecht te bewijzen. Als vier acteurs van Nederlandse, Surinaamse, Turkse en Indische achtergrond vertellen ze over verloren dromen en vergeten idealen, biechten jeugdzondes op en laten ze hun struggle met de veranderende tijdgeest zien. Fifty-ish is een herkenbaar en tragikomisch zelfonderzoek van vier mannen ‘op leeftijd’, waaruit blijkt dat je uiteindelijk nooit te oud bent om te leren.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Ali Léon Çifteci, Dennis Rudge, Michel Sorbach en Bart Oomen

  Creatives

  Tekst: Bart Oomen
  Muziek: Michel Sorbach
  Eindregie: Dionne Verwey
  Productie: ProductieCollectief in coproductie met Theater De Meervaart

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5