‘Een grappig inkijkje in de ziel van mannen die een midlifecrisis crisis voor proberen te zijn’
de Volkskrant
Afgelopen

Fifty-ish

Een tragikomedie over vier vrienden van 50+
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 7 mei in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Ali Léon Çifteci, Dennis Rudge, Michel Sorbach en Bart Oomen zijn vier vrienden van 50+. Ze kennen elkaar nog van de Amsterdamse Theaterschool en hebben sindsdien hun sporen in het acteervak verdiend, maar het leven lijkt aan hen voorbij te razen. Ze voelen zich overbodig geworden, terwijl ze nog lang niet uitgeblust zijn. In Fifty-ish proberen ze aan de hand van scènes, liedjes, rapnummers en dansjes de balans op te maken en hun bestaansrecht te bewijzen. Als vier acteurs van Nederlandse, Surinaamse, Turkse en Indische achtergrond vertellen ze over verloren dromen en vergeten idealen, biechten jeugdzondes op en laten ze hun struggle met de veranderende tijdgeest zien. Fifty-ish is een herkenbaar en tragikomisch zelfonderzoek van vier mannen ‘op leeftijd’, waaruit blijkt dat je uiteindelijk nooit te oud bent om te leren.

Afterparty

Na afloop van de voorstelling komen de acteurs van Fifty-ish naar de foyer voor een spetterende afterparty! Je kunt dan genieten van een heerlijk uur nostalgische, hedendaagse, maar vooral heel erg dansbare muziek.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Ali Léon Çifteci, Dennis Rudge, Michel Sorbach en Bart Oomen

  Creatives

  Tekst: Bart Oomen
  Muziek: Michel Sorbach
  Eindregie: Priscilla Vaudelle
  Foto: Ruben Snitslaar
  Productie: Bart Oomen/Stichting ’t Beemstervarken in coproductie met Theater De Meervaart

  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5