Fifty-ish

Een tragikomedie over vier vrienden van 50+
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Ali Léon Çifteci, Dennis Rudge, Michel Sorbach en Bart Oomen zijn vier vrienden van 50+. Ze kennen elkaar nog van de Amsterdamse Theaterschool en hebben sindsdien hun sporen in het acteervak verdiend, maar het leven lijkt aan hen voorbij te razen. Ze voelen zich overbodig geworden, terwijl ze nog lang niet uitgeblust zijn. In Fifty-ish proberen ze aan de hand van scènes, liedjes, rapnummers en dansjes de balans op te maken en hun bestaansrecht te bewijzen. Als vier acteurs van Nederlandse, Surinaamse, Turkse en Indische achtergrond vertellen ze over verloren dromen en vergeten idealen, biechten jeugdzondes op en laten ze hun struggle met de veranderende tijdgeest zien. Fifty-ish is een herkenbaar en tragikomisch zelfonderzoek van vier mannen ‘op leeftijd’, waaruit blijkt dat je uiteindelijk nooit te oud bent om te leren.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Cast

  Ali Léon Çifteci, Dennis Rudge, Michel Sorbach en Bart Oomen

  Creatives

  Tekst: Bart Oomen
  Muziek: Michel Sorbach
  Eindregie: Dionne Verwey
  Productie: ProductieCollectief in coproductie met Theater De Meervaart

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5