Finale AKF Sonneveldprijs

Amsterdams Kleinkunst Festival
Duur: 2 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen is deze voorstelling helaas geannuleerd. Boekers hebben een voucher ontvangen. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Wie mag zich de opvolger noemen van Maarten van Roozendaal, Yentl en de Boer, Glodi Lugungu, Stefano Keizers, Rosa da Silva en vele anderen? Tijdens de finale van de AKF Sonneveldprijs kom jij erachter. De drie finalisten zijn jong en aanstormend, talentvol en veelbelovend. Ze hebben de selectieronden overleefd, zijn gecoacht en gemasterclasst en hebben nu elk 30 minuten om de stem van de vakjury en het publiek voor zich te winnen. Bereid je voor op een veelzijdig avondvullend programma, waarin jij ontdekt wie de kleinkunststerren van de toekomst zijn!

Livestream

Alle stoelen voor Finale AKF Sonneveldprijs zijn uitverkocht, maar gelukkig biedt Amsterdams Kleinkunst Festival de mogelijkheid de finale via hun eigen livestream te volgen.

Bestel een livestream ticket

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
    Creatives

    Inschrijven nieuwsbrief

    Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
    Onze bezoekers beoordelen ons met een
    /5