Toneelstuk Fokker Blankers Tol Fotografie Mark Engelen DeLaMar (1)
Toneel

Fokker Blankers Tol

Renée Fokker, Anne Wil Blankers en Henriëtte Tol

Drie formidabele actrices spelen drie zussen die elkaar treffen op een kruispunt in hun leven. Henriëtte Tol (Soldaat van Oranje, Bloedverwanten) is het onderwerp van een mediastorm. Renée Fokker (Judas, Wie is de Mol) is ziek, terwijl haar lichaam altijd haar anker en kapitaal was. En Anne Wil Blankers (Driving Miss Daisy, Moeders en Zonen) heeft tot voor kort als een keizerin haar bedrijf geleid, maar raakt nu langzaam haar greep op de dingen kwijt. Gedrieën verstoppen de zussen zich even voor de wereld. Om op adem te komen en zich te verliezen in herinneringen. Maar dan blijken er nog best wel wat oude koeien in de sloot te liggen, en lijken in de kast… Fokkers Blankers Tol is een scherpe tragikomedie over drie sterke vrouwen die beginnen te wankelen. Een avond vol acteursgeweld en zowel diepe ontroering als hilarische en beeldende scènes!

Speeldata en tickets

Februari 2024

Vr 2 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Za 3 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 4 feb 14:30
v.a. € 19,50
Matinee
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€36,50 €29,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Renée Fokker, Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol

Creatives
Tekst

Marijke Schermer

Regie

Guy Clemens

Producent

Senf Theater

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 30 min. zonder pauze

Achter de schermen

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.