Fokker Blankers Tol

Renée Fokker, Anne Wil Blankers en Henriëtte Tol
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Drie formidabele actrices spelen drie zussen die elkaar treffen op een kruispunt in hun leven. Henriëtte Tol (Soldaat van Oranje, Bloedverwanten) is het onderwerp van een mediastorm. Renée Fokker (Judas, Wie is de Mol) is ziek, terwijl haar lichaam altijd haar anker en kapitaal was. En Anne Wil Blankers (Driving Miss Daisy, Moeders en Zonen) heeft tot voor kort als een keizerin haar bedrijf geleid, maar raakt nu langzaam haar greep op de dingen kwijt. Gedrieën verstoppen de zussen zich even voor de wereld. Om op adem te komen en zich te verliezen in herinneringen. Maar dan blijken er nog best wel wat oude koeien in de sloot te liggen, en lijken in de kast… Fokkers Blankers Tol is een scherpe tragikomedie over drie sterke vrouwen die beginnen te wankelen. Een avond vol acteursgeweld en zowel diepe ontroering als hilarische en beeldende scènes!

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 36,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Renée Fokker, Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol

  Creatives

  Tekst: Marijke Schermer
  Regie: Guy Clemens
  Producent: Senf Theater

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.