Frank Sanders Akademie

De sterren van morgen
Mary Dresselhuys zaal

Ze hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk kunnen de vierdejaarsstudenten van de Frank Sanders Akademie aan het publiek laten zien wat ze in huis hebben! In een speciaal voor hen geschreven voorstelling nemen ze afscheid van hun Akademie-tijd en zetten ze de eerste stappen als young professionals in het musicalvak.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst en regie: Daniël Cohen
  Choreografie: Peter van Dosselaer
  Muzikaal leider: Hilmar Leujes

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5