Frank Sanders Akademie

Loena - Een science-fiction fabel
Duur: 2 uur 5 minuten incl. pauze
Mary Dresselhuys zaal

Het jaar is 2122. Door heftige klimaatveranderingen is de Aarde vrijwel onbewoonbaar geworden. Een nieuwe kolonie heeft zich gevestigd op de Maan, waar onder enorme stolpen wordt gewerkt aan de volgende stap: een grootscheepse immigratie van de mens naar Mars. Maar de ruimte daar is beperkt, en nu rijst de vraag: wie beslist wie er mee mag ? Is er in dat perfecte nieuwe paradijs op Mars nog plek voor imperfectie? En wat maakt een mens eigenlijk een mens? De nieuwe muzikale voorstelling Loena is science‐fiction, maar niet het soort dat gaat over ruimteschepen en aliens: het is het verhaal van echte mensen en hun dilemma’s, in een toekomstsituatie die heel dicht bij onze eigen realiteit staat.

Frank Sanders Akademie

Ze hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk kunnen de vierdejaarsstudenten van de Frank Sanders Akademie aan het publiek laten zien wat ze in huis hebben! In deze speciaal voor hen geschreven voorstelling nemen ze afscheid van hun Akademie-tijd en zetten ze de eerste stappen als young professionals in het musicalvak.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst en regie: Daniël Cohen
  Choreografie: Peter van Dosselaer
  Muzikaal leider: Hilmar Leujes
  Fotografie: Mitch Blaauw

  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5