Frank Sanders Akademie

Eindvoorstelling derdejaars
DeLaMar West (Amsterdam West)

De derdejaarsstudenten van de Frank Sanders Akademie tonen het publiek wat ze in huis hebben! In een speciaal voor hen geschreven voorstelling laten ze zien wat ze tot nu toe hebben geleerd op de Akademie. Verwacht een muzikale en inspirerende avond, met de musicalsterren van morgen!

Storm the stage

Deze voorstelling is onderdeel van Storm the stage, een programma waarbij je kennismaakt met de musicalsterren van de toekomst. Bekijk alle voorstellingen

Voor €44,- kun je met een Passe-partout genieten van alle voorstellingen van Storm the stage!
Koop een Passe-partout

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Alle rangen € 20,00

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives
  Kaarten tickets
  A kind of Odyssey DeLaMar (5)

  Over DeLaMar West

  DeLaMar West is een nieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.