Frank Sanders Akademie

The Lost Children (eindvoorstelling tweedejaars)
DeLaMar West (Amsterdam West)

Een oud kraakpand in Amsterdam vormt de ontmoetingsplek van een groep jongeren. In een poging iets van het leven te maken, komen zij in opstand tegen hun ouders en de wereld. Met de muziek van Michael Jackson, in een nieuw jasje gestoken, is The Lost Children een eigentijdse en eigenzinnige musical die je meeneemt in de belevingswereld van deze groep. Speciaal geschreven voor en gespeeld door de tweedejaarsstudenten van de Frank Sanders Akademie!

Storm the stage

Deze voorstelling is onderdeel van Storm the stage, een programma waarbij je kennismaakt met de musicalsterren van de toekomst. Bekijk alle voorstellingen

Voor €44,- kun je met een Passe-partout genieten van alle voorstellingen van Storm the stage!
Koop een Passe-partout

Speeldata en kaarten
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
 
Prijzen
Alle rangen € 20,00

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Regie: Frank Sanders
  Muzikale leiding: Frans Heemskerk
  Choreografie: Carolien Kanters
  Fotografie: Mitch Blaauw
  Producent: Frank Sanders Akademie

  Cast

  Rheza Häger, Karlijn van der Linde, Delaja Verduin, Shahinez de Leeuw, Liesl Torfs, Lente de Vries, Ophelia Vander Beken, Melissa van Hengstum, Mees de Heus, Youri Ouwerkerk, Bente Stoelwinder, Richannel Wesker, Dané Wessels.

  Kaarten kaarten
  A kind of Odyssey DeLaMar (5)

  Over DeLaMar West

  DeLaMar West is een nieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.