Frans van Deursen

Motel Coyote
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Nog niet zo lang geleden reed Frans van Deursen in zijn eentje van Los Angeles naar Miami. Met een auto vol muziek zoefde hij negen weken lang door woestijnen en over bergpassen. Hij hoorde zandduinen zoemen en zag crystal meth-cookers koken. Voelde zich klein bij de Grand Canyon en groots in New Orleans. Hij zong met Navajo-indianen, jankte met coyotes, was ‘one handshake away’ van Tom Waits en meerdere malen getuige van de teloorgang van de bh. Na 17 staten, 12.604 kilometer en zo’n 40 motels pakt Frans in Motel Coyote eindelijk zijn koffer vol verhalen en liedteksten uit, die hij samen met Wouter Planteijdt en Al McLachlan van noten heeft voorzien. Een heerlijke muzikale avond voor iedereen die er even tussenuit wil.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Muzikanten

  Frans van Deursen (zang), Peer Wassenaar (bas), Wouter Planteijdt (gitaar), Al McLachlan (banjo, mandoline, dobro).

  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5