Frans van Deursen

Motel Coyote – Election night special
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

In verband met de onzekerheid rondom de landelijke en regionale coronamaatregelen is het jammer genoeg niet mogelijk om deze voorstelling te produceren. De voorstelling op 3 november is dan ook geannuleerd, boekers hebben hierover bericht gekregen via de mail. Bekijk voor meer informatie ook onze speciale update-pagina

Samen met special guests Michelle David, J.B. Meijers, Ricky Koole, Auke Hulst, Greg Shapiro en Blue Grass Boogieman luidt Frans van Deursen op muzikale wijze de Amerikaanse verkiezingsnacht in. Frans is vlak voordat Donald Trump president werd in zijn eentje van Los Angeles naar Miami gereden. Negen weken lang zoefde hij door ‘small town America’. 17 staten, 12604 kilometer en zo’n 40 motels later stond hij met een koffer vol songs en verhalen aan de oostkust en dacht hij: het land dat ik liefheb, is failliet en klaar voor zijn ‘biggest mistake ever’. Tijdens de Election night special van Motel Coyote zien we of deze ‘biggest mistake ever’ goedgemaakt kan worden… of niet.

Nieuw album

Tijdens Motel Coyote - Election night special zal Frans van Deursen voor het eerst nummers van zijn nieuwe album spelen! Dit album is na afloop ook te koop in de foyer.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 37,50
2e rang € 29,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Muzikanten

  Wouter Planteijdt (gitaar), Peer Wassenaar (bas), Al McLachlan (banjo, mandoline, dobro).

  Creatives

  Producent: Playwrite Producties

  Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door het NORMA Fonds.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5