Fred van Leer

En route
Mary Dresselhuys zaal

Met 126 shows en ruim 80.000 enthousiaste bezoekers was het theaterdebuut van Fred van Leer een weergaloos succes. Omdat Fred en zijn publiek er geen genoeg van kunnen krijgen, komt hij nu met een compleet nieuwe show! Kan het nog verrassender en hilarischer? Fred vindt van wel. En route gaat over de alledaagse haast die Fred ondervindt. Er gaat namelijk geen dag voorbij, of Fred is onderweg. Zit hij niet hier, dan staat hij wel daar. Op eigen wijze vertelt Fred over alle ontroerende, verbazingwekkende en grappige dingen die er op zijn pad komen. En misschien kom je als bezoeker ook nog eens aan het woord!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • mei 2023
  di 30 mei 20.30 uur
  v.a. € 19,50
  Losse kaarten Nog 11 beschikbaar
 • wo 31 mei 20.30 uur
  v.a. € 19,50
  Losse kaarten Nog 13 beschikbaar
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 32,00
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Fotografie: Nick van Ormondt
  Producent: George Visser Productions

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5