From Sammy with Love

Met Stanley Burleson en Freek Bartels

Swingende musical over top-entertainer Sammy Davis Jr. From Sammy with love vertelt het verhaal van Sammy Davis Jr., lid van de Ratpack en wereldberoemd door zijn nummer Mr. Bojangles. Multitalenten Stanley Burleson en Freek Bartels kruipen beurtelings in de huid van Davis. De voorstelling speelt in de Verenigde Staten van de jaren ‘60, waar het leven en de carrière van de entertainment-legende zich kenmerkten door roem en succes, maar ook door eenzaamheid en isolement. Tijdens zijn leven kreeg Davis te maken met de raciale spanningen van de jaren ‘60 en ’70. Davis gebruikte zijn status als topentertainer om de rechten van Afro-Amerikanen te verbeteren, wat hem tot een graag geziene gast in het Witte Huis maakte. Een swingende show met een ontroerend verhaal over liefde, racisme en passie. 

Productie

Regie en script: Jonna Nordenskiöld
Vertaling: Jörgen Raymann
Arrangementen: Joel Sahlin
Choreografie: David Dalmo                       
Producent: Kemnatheater en Senf Theaterpartners

Rolverdeling

Stanley Burleson en Freek Bartels

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.