Gabbers waren we Fotografie EvaMeylink DeLaMar
Toneel

Gabbers waren we

Regie: Olivier Diepenhorst

In de Rotterdamse Energiehal komen ergens halverwege de jaren negentig duizenden gabbers bij elkaar om nachtenlang te hakken. Daar worden Alex, Moon en Ben beste vrienden. Onoverwinnelijk lijken ze, in een roes van XTC, zweet en op 160 beats per minuut, tot ze zichzelf én elkaar kwijtraken. Vijfentwintig jaar later en een leven verder, treffen Alex en Moon elkaar weer. Een nacht lang worden ze geconfronteerd met hun verleden, hun keuzes en proberen ze te hervinden wat ze verloren zijn. Gabbers waren we is een losgeslagen muzikale theatertrip van regisseur Olivier Diepenhorst over een tijd waarin een kwart van de jongeren zichzelf gabber noemde, tot grote afschuw van de rest van Nederland. Een rauwe theatershow over vriendschap en worden wie je wil zijn, te zien tijdens Amsterdam Dance Event (ADE).

Speeldata en tickets

Oktober 2024

Wo 16 okt 20:30
v.a. € 19,50
Tijdens ADE
Koop tickets
Do 17 okt 20:30
v.a. € 19,50
Tijdens ADE
Koop tickets
Vr 18 okt 20:30
v.a. € 19,50
Première | Tijdens ADE
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Tekst:

Emmie Kollau en Vera Morina

Muziek:

Koen van der Wardt

Regie:

Olivier Diepenhorst

Producent:

Theaterbureau De Mannen

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Mogelijke triggers

In deze voorstelling wordt gebruikt gemaakt van harde muziek, stroboscopische effecten en laserlicht.

Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.