‘George en Eran fileren belangrijke gevoeligheden uit het verhitte Nederlandse racisme-debat’
de Volkskrant

George & Eran worden racisten

Het George & Eran zomerfestival
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

De Volkskrant en het NRC noemden het een van de beste producties van het afgelopen jaar, en nu is George & Eran worden racisten terug in het theater! In deze actuele en komische muziektheatervoorstelling belichten de bruine vrienden George & Eran samen met het witte zangduo Nordgrond de (on)mogelijkheid om ‘goed’ te doen. Er is namelijk altijd wel iemand die zich beledigd, gediscrimineerd of ongelijk behandeld voelt. George en Eran maken grote thema’s als ongelijkheid en discriminatie invoelbaar, door de onderliggende mechanismes die we allemaal herkennen tot het ongemakkelijke aan toe te spelen. Natuurlijk aangevuld met heel veel humor, muziek en een flinke dosis vrolijke boosheid!

Genre: toneel

Andere voorstellingen van Het George & Eran zomerfestival:

Nordgrond

3 miljoen voetstappen naar Sicilië

Merals zomer

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 100 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Inclusief drankje
Bovenstaande prijs is inclusief een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Koos Terpstra, George Elias Tobal, Eran Ben-Michaël
  Regie: Koos Terpstra
  Producent: George & Eran Producties

  Cast

  George Elias Tobal, Eran Ben-Michaël, Myrthe Huber & Milan Sekeris

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch, een heerlijk diner of een borrelarrangement in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5