‘Spelers schitteren in ingetogen kleinood’
De Telegraaf

Goodbye, Norma Jeane

Brigitte Heitzer, Ellen Pieters en Soy Kroon
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling helaas geannuleerd. Zodra het duidelijker is wanneer de maatregelen rondom het coronavirus versoepeld worden en we onze reguliere programmering kunnen hervatten, sturen we je een voucher toe. Je bent er dan zeker van dat de voorstelling die jij met je voucher boekt, ook écht door zal gaan. Lees meer

Marilyn Monroe: een wereldberoemd icoon met een turbulent leven en een dood waarover nog altijd de meest bizarre verhalen rond gaan. Wat gebeurde er precies op 5 augustus 1962? In de musical Goodbye, Norma Jeane probeert Henri Mortensen, een jonge en ambitieuze journalist, daar achter te komen. In het jaar 1984 belt hij aan bij een vrouw van 58 jaar die zich voorstelt als Jane Edwards, maar Henri weet wel beter: de vrouw die voor hem staat is Norma Jeane Baker, ooit bekend als Marilyn Monroe. Verbijsterd en bang dat haar geheim bekend zal worden, doet de vrouw er alles aan om Henri te overtuigen zijn verhaal niet te publiceren.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,00
2e rang € 34,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Allard Blom
  Regie: Martin Michel
  Muziek: Sam Verhoeven
  Producent: De Theater BV

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5