Idema/Serierse Quartet

Grachtenfestival
Duur: 1 uur zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Laat je betoveren door de zwoele gitaar van Gijs Idema en de wonderschone stem van Anna Serierse! Tijdens het Idema/Serierse Quartet zoeken Gijs Idema en Anna Serierse naar nieuwe manieren om vocalen en gitaar samen te laten vloeien. Vanuit een op klank gefocuste hoek streven ze naar een unieke blend tussen hun twee instrumenten, ondersteund door de solide basis van bas en drums. In November 2020 brachten ze met behulp van Keep an Eye The Records hun debuut album MOTUS uit op DOX records, die met veel lovende woorden werd ontvangen. Voor hun nieuwe programma Cloud Studies lieten ze zich inspireren door twintigste-eeuwse impressionistische schilders en hun wolken studies. Ze namen dezelfde stappen en structuren om tot hun nieuwe, gezamenlijk geschreven composities te komen.  

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 18,50
Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5