Guido Weijers

De oudejaarsconference 2020
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Vanwege de onzekerheid rond de coronamaatregelen is deze voorstelling definitief geannuleerd. Boekers hebben via mail tegoedvouchers ontvangen. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Het theater is de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Daarom is cabaretier Guido Weijers terug in het theater, om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat. En lachen zal je! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen als tijdens deze avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 28,00
2e rang € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
    Creatives

    Inschrijven nieuwsbrief

    Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
    Onze bezoekers beoordelen ons met een
    /5