Guido Weijers MOMENTUM PR LOENS MEDIA DeLaMar (1)
Cabaret

Guido Weijers

Momentum

De zesde theatershow van Guido Wijers is pure, rauwe stand-up. Eén man, één microfoon en kakelverse verhalen en grappen, inclusief hoogtepunten uit Guido’s comedyspecial voor Amazon. Tijdens Momentum neemt de populaire cabaretier je mee in een reis door de tijd. Laat je overrompelen door een tornado van humor en filosofie. Willen we niet allemaal het beste uit ons leven halen? Momentum creëren? Dat kan nu. Want nu is beter dan wachten en live is leuker dan online. Verheug je op een storm van gedachten en grappen uit een onnavolgbaar brein!

Speeldata en tickets

Mei 2025

Wo 28 mei 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Wo 28 mei 20:30
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent: Guido Weijers

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.