Haal het doek maar op in concert

Tony Neef, Mariska van Kolck e.a.
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Vanwege de onzekerheid rond de coronamaatregelen is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum afgelast en verplaatst naar 4 april 2021. Boekers hebben via mail bericht gehad. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

De puur concertante versie van de musical Haal het doek maar op, die vorig seizoen langs de theaters toerde. De voorstelling schetste het leven van artiesten op schnabbeltour in de jaren 60, 70 en 80. In Haal het doek maar op in concert vormen alle prachtige nummers uit de show het leeuwendeel van de avond. Tony Neef, Mariska van Kolck, Julia Berendse, David van den Tempel, Jordy van Loon en Willemijn van Holt zingen tophits als Ritme van de regen, Sammy, Telkens weer, Sophietje en Land van Maas en Waal. Een heerlijk nostalgische avond, waarbij er gezellig meegezongen mag worden!

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Tony Neef, Mariska van Kolck, Julia Berendse, David van den Tempel, Jordy van Loon en Willemijn van Holt

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5