‘Opgewekt, kwetsbaar én kritisch’
de Volkskrant

Habib

ZEP Theaterproducties
Duur: 1 uur 5 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een openhartig ‘truth or dare’-spel over liefde, seks en relaties. Acteurs Said El Abboudi en Evrim Akyigit, met roots in Marokko en Turkije, dagen elkaar uit om te vertellen over hun eigen ervaringen. Allebei vechten ze met hun houding over deze onderwerpen ten opzichte van hun familie en traditie. Habib is een snelle opeenvolging van scènes en liedjes, waarin Said en Evrim je meenemen naar hun verleden. Een vlotte voorstelling vol humor en muziek, waarin fictie en realiteit knap met elkaar worden verweven.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Said El Abboudi, Evrim Akyigit

  Creatives

  Tekst en regie: Bart Oomen
  Muziek: Dwight Breinburg
  Producent: ZEP Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5