Harrie neemt de benen

Jon van Eerd e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Harrie is terug, en hoe! In de spiksplinternieuwe komedie Harrie neemt de benen laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Hij speelt politieagent Harrie Vermeulen, die samen met zijn neef en collega Barrie Vermeulen de opdracht krijgt een illegaal huis van plezier op te rollen. Alleen gaat dat niet zomaar. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds te vlug af. Maar Harrie en Barrie geven niet op; stiekem trekken ze ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Hierbij komen talloze plannetjes, draaiboeken en vermommingen voorbij; van loodgieters en Tupperware-verkopers tot aan paaldansers en ‘Harrie Krishna’-collectanten. Harrie neemt de benen is een hysterische wervelwind van hilarische situaties, waarbij Harrie en zijn vrienden je van je stoel blazen van het lachen!

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Cast

  Jon van Eerd, Arie Cupé, Margo Dames en Joey Schalker

  Creatives

  Tekst: Jon van Eerd
  Muziek: Mark Kuypers
  Regie: Caroline Frerichs
  Producent: Pretpakhuis

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5