Harrie neemt de benen

Jon van Eerd e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Harrie is terug, en hoe! In de spiksplinternieuwe komedie Harrie neemt de benen laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Hij speelt politieagent Harrie Vermeulen, die samen met zijn neef en collega Barrie Vermeulen de opdracht krijgt een illegaal huis van plezier op te rollen. Alleen gaat dat niet zomaar. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds te vlug af. Maar Harrie en Barrie geven niet op; stiekem trekken ze ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Hierbij komen talloze plannetjes, draaiboeken en vermommingen voorbij; van loodgieters en Tupperware-verkopers tot aan paaldansers en ‘Harrie Krishna’-collectanten. Harrie neemt de benen is een hysterische wervelwind van hilarische situaties, waarbij Harrie en zijn vrienden je van je stoel blazen van het lachen!

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Jon van Eerd, Arie Cupé, Margo Dames en Joey Schalker

  Creatives

  Tekst: Jon van Eerd
  Muziek: Mark Kuypers
  Regie: Caroline Frerichs
  Producent: Pretpakhuis

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5