Hello again

Brigitte Heitzer, Cystine Carreon, Desi van Doeveren e.a.
Duur: 1 uur 20 minuten zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Dwars door de twintigste eeuw leren we twintig karakters kennen. Of ze nou dansen in een broeierige New Yorkse club in de jaren ’70 of de laatste minuten op de Titanic beleven in 1912: alle karakters zijn op zoek naar een connectie. De musical Hello again is gebaseerd op het wereldberoemde en destijds zeer controversiële toneelstuk Reigen en staat bekend om de bijzondere opbouw. In tien op het eerste oog losstaande dialogen zie je steeds twee personages wankelen op de dunne scheidslijn tussen liefde, lust en macht. Vervolgens stapt een van hen over naar een volgende scène in een compleet ander decennium. De tijden veranderen, dat is duidelijk. Maar doen wij dat ook?

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 32,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Cast

  Brigitte Heitzer, Cystine Carreon, Desi van Doeveren, Lisse Knaapen, Marijn Brouwers, Doris Baaten, Hugo Haenen, Jip Bartels, Stef van Gelder, Jeroen Sigterman

  Creatives

  Naar een toneelstuk van: Arthur Schnitzler
  Tekst en muziek: Michael John LaChiusa
  Vertaling: Florus van Rooijen
  Regie: Benno Hoogveld
  Muzikale leiding: Rosite van der Woude
  Producent: De Kernploeg

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5