Header_Hendrik_Groen_2

Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken

Beau Schneider, Plien van Bennekom e.a.

Levenslustige komedie over de lievelingsbejaarde van Nederland. Door het scherpe gevoel voor humor, eerlijke bespiegelingen over ouder worden en kritische kanttekeningen bij de ouderenzorg in Nederland, heeft Hendrik Groen (pseudoniem) de harten van vele lezers veroverd en de NS publieksprijs 2016 ontvangen. In de theaterversie van de bestseller Pogingen iets van het leven te maken laten Hendrik Groen (Beau Schneider) en zijn vrienden je een jaar lang meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis. In tegenstelling tot het boek is niet alleen Hendrik Groen te zien, maar wordt het een levenslustige komedie waarin meerdere rollen van de rebellenclub vertolkt zullen worden. Regisseur Gijs de Lange heeft een verrassend concept voor ogen: jonge acteurs spelen de verschillende de rollen. De Lange: “omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit. Daarnaast zijn in iedere stad ook bewoners van een plaatselijke zorginstelling te zien in de voorstelling.  

Productie

Regie: Gijs de Lange
Bewerking: Léon van der Sanden
Kostuums: Maya Schröder
Producent: Bos Theaterproducties

Rolverdeling

Beau Schneider, Plien van Bennekom*, e.a.

*de rol van de directrice zal afgewisseld worden tussen Plien van Bennekom en een nog nader bekend te maken actrice.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.