Henry Van Loon Keanu Delamar (2)
Cabaret

Henry van Loon

Keanu

In zijn gloednieuwe voorstelling Keanu gaat Henry van Loon dieper in op de overeenkomsten tussen de Amerikaanse acteur Keanu Reeves en hemzelf. Keanu Reeves schitterde in films naast sterren als Charlize Theron en Al Pacino. Henry van Loon niet. De naam Keanu betekent ‘koele wind over de bergen’. De naam Henry betekent ‘woonerf’. Henry is in het bezit van een vintage shirt met de afbeelding van Keanu Reeves erop. Keanu Reeves weet voor zover bekend niet eens van het bestaan van Henry af. Maar waarschijnlijk hebben zowel Keanu Reeves als Henry als jij weleens het gevoel dat je vastzit in een Matrix. Alsof de wereld een simulatie is. Een montage van onzinnige, nutteloze, inwisselbare momenten, waar je maar op één manier uit kunt ontsnappen: Lachen. Dus, take the blue pill en beleef de meest hilarische avond van je leven. Of take the red pill, en blijf thuis op de bank zitten jammeren. Keanu. Een theatrale biopic waarin waarschijnlijk met geen woord over Keanu Reeves gepraat zal worden. Sssst.

Speeldata en tickets

Januari 2025

Wo 29 jan 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 30 jan 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Vr 31 jan 20:00
v.a. € 19,50
Laatste tickets Nog 97 beschikbaar

Februari 2025

Za 1 feb 20:00
v.a. € 19,50
Laatste tickets Nog 86 beschikbaar
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Maximaal 8 tickets per voorstelling.

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Henry van Loon (Oirschot, 1982) werd in 2004 lid van de Comedytrain en debuteerde in 2011 als cabaretier met De Henry van Loon Entertainment Show. Ook was hij onder meer te zien in de films Bro's Before Ho's en De Boskampi's. Landelijke bekendheid volgde met zijn genadeloze optreden in The Roast of Giel Beelen en zijn rol als Volkert in de hitserie De Luizenmoeder. Ook speelde Henry in de serie Tropenjaren en deed hij mee aan The Masked Singer en Last One Laughing. Sinds 2019 is Henry vaste gast in Promenade, de satirische Late Night Talkshow van Diederik Ebbinge. Daarnaast maakte Henry een podcast met Martijn Crins; Kuieren, waarin ze een weergaloos grappige ode aan onderbelichte dorpen in Nederland brengen. 

Fotografie:

Bob Bronshoff

Producent:

De Keet

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.