‘Henry van Loon maakt diepe indruk en verbreedt zijn stijl’
AD

Henry van Loon

Onze Henry
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Omdat het niet mogelijk is om te voldoen aan de geldende coronamaatregelen voor de speeldata 1 en 2 juni (een maximum van 30 mensen per zaal), is deze voorstelling helaas afgelast. We onderzoeken de mogelijkheden voor het inhalen van deze voorstelling. Als we een nieuwe datum kunnen vinden, mailen we je hierover en kun je je weer verheugen op een fijn theaterbezoek. Lees meer

De meest persoonlijke voorstelling van Henry van Loon tot nu toe, waarin hij op zijn eigen unieke wijze inzoomt op zijn Brabantse roots. Onze Henry is alweer de vijfde theatershow van deze virtuoze comedian en acteur, die ook bekend is van De Luizenmoeder, The Roast en zijn maar liefst 21 rollen in de komische Videolandserie Random Shit. Een show vol ontroerende liedjes, hilarische verhalen en rake imitaties. Een show waarvan je, als je na afloop de zaal verlaat, hoofdschuddend tegen elkaar fluistert: “Dat was nu echt weer iets voor onze Henry”.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 25,50
2e rang € 22,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
    Creatives

    Inschrijven nieuwsbrief

    Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
    Onze bezoekers beoordelen ons met een
    /5